Surt Clau de volta. Publicació anarquista per al debat

Clau de volta,
Element fonamental d’una idea, d’un projecte.

Com moltes ja sabreu, el juny de 2013 es va iniciar un procés per una part de l’anarquisme a Catalunya per a crear una organització anarquista. Des del moment s’han dut a terme dues trobades, en les que han participat una trentena d’assemblees i col·lectius, el proper juny de 2014 està prevista la tercera trobada en la que s’espera establir el congrés fundacional de l’organització, segons es va acordar al darrer congrés a Novembre de 2013.

Entenem que el debat, la constància i l’honestitat són Clau de Volta per aquest procés, i és per aquest motiu que es publica aquesta revista.

Ens agradaria remarcar que els articles que hi ha a continuació, no són la veu de l’organització que es pugui crear ni de les trobades, sinó un espai per a que els diferents grups puguin debatre i apropar postures, també s’han inclós textos de la publicació “Pèsol Negre”, en la que col·laboren companys que formen part del procés i que ells mateixos ens han fet arribar. Aquesta no és una revista de l’anarquisme establert a Catalunya, sinó d’una part d’ell, que ha volgut organitzar-se entorn a una proposta concreta.

Per l’Anarquia.

Maig, 2014.

Per veure PDF online: http://issuu.com/claudevolta/docs/clau_de_volta_def o fes click obre la imatge.

Esta entrada ha sido publicada en General y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.